Vigtigste Relationer Dean Butler

Dean Butler

Dean Butler GiftAlder 65 år Zodiac Tyren Forhold 2 i alt

Hvem dater han lige nu?

Dean Butler og Katherine CannonKatherine Cannon og Dean Butler har været gift i 19 år siden 2002. se forholdet

Relationer

Dean Butler har været i et forhold med Mary Hart(1983).

Om

Dean Butler er en 64 år gammel canadisk skuespiller. Født den 20. maj 1956 i Prince George, British Columbia, Canada, er han berømt for Almanzo på Little House on the Prairie, Hank Summers om Buffy the Vampire Slayer i en karriere, der spænder over 1976–2008 (skuespiller); 2005 – nu (producent). Hans stjernetegn er Tyr.



Dean Butler har været i 10 matchups på skærmen, inklusive Caryn Richman i Gidget's Summer Reunion (1985), Crystal Bernard i Kærlighedsbåden (1977), Genie Francis i Mord, hun skrev (1984), Mary Beth McDonough i Kærlighedsbåden (1977)og Mary Cadorette i Kærlighedsbåden (1977).

Dean Butler er medlem af følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske tv-skuespillere og fødsler fra 1956.

Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil af Dean Butler! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.



Forholdsstatistikker

TypeTotalLængsteGennemsnitKorteste
Gift138 år, 3 måneder--
Dating110 måneder, 4 dage--
Totalto38 år, 3 måneder19 år, 6 måneder10 måneder, 4 dage

detaljer

FornavnDekan
EfternavnButler
Fuldt navn ved fødslenDean Butler
Alder65 år
Fødselsdag20. maj 1956
FødestedPrins George, British Columbia, Canada
Højde5 '11' (180 cm)
BygGennemsnit
ØjenfarveBlå
HårfarveBlond
StjernetegnTyren
SeksualitetLige
Etnicitethvid
NationalitetCanadisk
GymnasiumPiedmont High School- Oakland, Californien
UniversitetUniversity of the Pacific
BeskæftigelsestekstTv-skuespiller, forfatter og producent af underholdning, sport og dokumentarprogrammering
BeskæftigelseSkuespiller
Gør krav på berømmelseAlmanzo om Little House on the Prairie, Hank Summers om Buffy the Vampire Slayer
År aktivt1976-2008 (skuespiller); 2005-nu (producent), 1976-2008 (skuespiller); 2005 – nu (producent)
Talent Agency (f.eks. Modellering)Spencer Company
Officielle webstedertwitter.com/DeanMButler
FamiliemedlemKatherine Cannon (kone) (skuespillerinde)

Dean Butler (født 20. maj 1956) er en canadisk-amerikansk skuespiller og producent af underholdning, sport og dokumentarprogrammering.

Mere om Dean Butler Mindre om Dean Butler

Dating historie

Gitter Liste Bord
#PartnerTypeStartEndeLængde
toMary HartForholdNov 1983198310 måneder
1Katherine CannonGift1983til stede38 år
Mary Hart #to

Mary Hart

1983

Dean Butler og Mary Hart er adskilt ...[se par] Katherine Cannon #1

Katherine Cannon

1983

Katherine Cannon og Dean Butler har været mor ...[se par] #to

Mary Hart

1983

Dean Butler og Mary Hart dateret i 1983.

Forhold 10 måneder MåleResultatStjernetegn60%kinesisk stjernetegn1%Højde55%Alder1%'> Kompatibilitet 29% se forholdet #1

Katherine Cannon

1983

Katherine Cannon og Dean Butler har været gift i 19 år. De datede i 19 år efter at have været sammen i 1983 og blev gift i 2002.



Forhold 38 år MåleResultatStjernetegn80%kinesisk stjernetegn1%Alder52%'> Kompatibilitet 33% se forholdet

Partner sammenligning

NavnAlderStjernetegnBeskæftigelseNationalitet
Dean Butler 65 TyrenSkuespiller
Canadisk
Mary Hart70 SkorpionenTV-personlighed
amerikansk
Katherine Cannon67 JomfruenSkuespillerinde
amerikansk

Fotogalleri

Melissa Gilbert og Dean Butler Dean Butler Melissa Gilbert og Dean Butler Melissa Gilbert og Dean Butler Melissa Gilbert og Dean Butler Lille hus på prærien Dean Butler Dean Butler Dean Butler Dean Butler Dean Butler Dean Butler

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Kemisk bryllup2008Ceremony ManFilm
Ricky 62000Vic PortelanceFilm
Cover Me: Baseret på det virkelige liv i en FBI-familie2000FBI-agentTV show
Buffy the Vampire Slayer1997Hank SummersTV show
Fame L.A.1997ProducentTV show
jegnitten femoghalvfemsDommer nr.2 i Navy appelretTV show
Det endelige målnitten femoghalvfemsValentineFilm
Juana den cubanske1994Film
Diagnosemord1993SnuTV show
Renegade1992PolitimandTV show
Tequila og Bonetti1992Frank AvalonTV show
Uden et pas1991Officer nr. 1 - 1965Film
Shades of LA1990Dr. Ted KolfaxTV show
Den nye gadget1986Jeff 'Moondoggie' GriffinTV show
Desert Hearts1985DarrellFilm
Gidget's Summer Reunion1985Jeff 'Moondoggie' GriffinTv-film
Lille hus: Velsign alle kære børn1984Almanzo WilderTv-film
Lille hus: Den sidste farvel1984Almanzo WilderTv-film
Mord, hun skrev1984Howard GriffinTV show
Hvem er chefen?1984JasonTV show
Lille hus: Se tilbage på i går1983Almanzo WilderTv-film
The Kid with the 200 I.Q.1983Steve BensfieldTv-film
Hotel1983Gary Marsh, Michael KorsakTV show
Her er Boomer1980GaryTV show
For evigt1978Michael WagnerTv-film
CHiP'er1977Dean ButlerTV show
Fantasy Island1977Carl Peters, Harley BattenTV show
Kærlighedsbåden1977Brent Harper, Scott Pryor, Stan BarberTV show
Lille hus på prærien1974Almanzo James WilderTV show
ABC efterskole tilbud1972Matthew GreenTV show
Vis mere Vis mindre

Matchups på skærmen

Flere Dean Butler Matchups på skærmen Mindre Dean Butler Matchups på skærmen

Diskussioner

Redaktørens Valg

Den bedste medicinske manga om læger og hospitaler
Den bedste medicinske manga om læger og hospitaler
Nogle af de bedste medicinske mangaer om læger inkluderer klassikere som Monster og nyere poster som Cells At Work fra 2018. Find en ny manga om læger til ...
De bedste film til at krølle op og se, når du er syg
De bedste film til at krølle op og se, når du er syg
Du er syg. Vi er kede af det. I stedet for at gå på arbejde eller skole sidder du fast i sengen med et dårligt tilfælde af løbende næse og overbelastning. Men der er en lys ...
Phoebe Waller-Bridge og Conor Woodman
Phoebe Waller-Bridge og Conor Woodman
28. maj 2021 ... Phoebe Waller-Bridge og Conor Woodman fotos, nyheder og sladder. Få mere at vide om ...
Donald Albert Webster
Donald Albert Webster
28. maj 2021 ... Donald Albert Webster nyheder, sladder, fotos af Donald Albert Webster, biografi, Donald Albert Webster kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Donald Albert Webster forholdsliste. Donald Albert Webster dating historie, 2021, 2020, liste over Donald Albert Webster forhold.
Alicja Bachleda
Alicja Bachleda
28. maj 2021 ... Alicja Bachleda nyheder, sladder, fotos af Alicja Bachleda, biografi, Alicja Bachleda kærliste 2016. Forholdshistorie. Alicja Bachleda forholdsliste. Alicja Bachleda dating historie, 2021, 2020, liste over Alicja Bachleda forhold.
Claire Coffee og David Giuntoli
Claire Coffee og David Giuntoli
28. maj 2021 ... Claire Coffee og David Giuntoli fotos, nyheder og sladder. Få mere at vide om ...
Amelia Mauresmo
Amelia Mauresmo
28. maj 2021 ... Amélie Mauresmo nyheder, sladder, fotos af Amélie Mauresmo, biografi, Amélie Mauresmo kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Amélie Mauresmo forholdsliste. Amélie Mauresmo dating historie, 2021, 2020, liste over Amélie Mauresmo forhold.