Vigtigste Relationer Hector Suarez Gomiz

Hector Suarez Gomiz

Hector Suarez Gomiz DatingAlder 52 år Zodiac Skytten Forhold 3 i alt Børn 1 barn

Hvem dater han lige nu?

Héctor Suárez Gomiz og Paulina SodiPaulina Sodi begyndte at gå sammen Hector Suarez Gomiz maj 2019. se forholdet

Relationer

Héctor Suárez Gomiz har været i et forhold med Sandra Quiroz og Angélica Rivera.






Om

Héctor Suárez Gomiz er en 52 år gammel mexicansk skuespiller. Født Héctor Suárez Gomís den 6. december 1968 i Mexico City, Distrito Federal, Mexico, han er berømt for Forever my love. Hans stjernetegn er Skytten.



Héctor Suárez Gomiz er medlem af følgende lister: 1968 fødsler, mexicanske børneaktører og mexicanske filmskuespillere.






Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Héctor Suárez Gomiz! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.



Forholdsstatistikker

TypeTotalLængsteGennemsnitKorteste
Dating31 år, 11 måneder7 måneder, 23 dage-
Total31 år, 11 måneder7 måneder, 23 dage-

detaljer

FornavnHector
EfternavnSuarez Gomís
Fuldt navn ved fødslenHector Suárez Gomís
Alternativt navnHéctor Suárez Gomiz, Héctor Suárez Gomís, Héctor Suárez Jr., Héctor Suárez Jr.
Alder52 år
Fødselsdag6. december 1968
FødestedMexico City, Distrito Federal, Mexico
BygGennemsnit
ØjenfarveBrun - Mørk
HårfarveSnart
StjernetegnSkytten
SeksualitetLige
EtnicitetMultiracial
NationalitetMexicansk
BeskæftigelsestekstSkuespiller, sanger
BeskæftigelseSkuespiller
Gør krav på berømmelseFor altid min elskede
FarHector Suarez (skuespiller / komiker), Héctor Suárez (skuespiller)
MorPepita Gomis, Pepita Gomís (TV-præsentator)
SøsterJulieta Suarez Gomis

Héctor Suárez Gomís (født 6. december 1968) er en mexicansk skuespiller og tidligere sanger. Tidligere kendt som Héctor Suárez Jr. og Héctor Suárez hijo, er han søn af Héctor Suárez, som også var skuespiller og af Pepita Gomis tv-vært.

Mere om Héctor Suárez Gomiz Mindre om Héctor Suárez Gomiz

Dating historie

Gitter Liste Bord
#PartnerTypeStartEndeLængde
3Paulina SodiForholdMaj 2019til stede2 år
toSandra QuirozForhold -
1Angelica RiveraForhold -
Paulina Sodi #3

Paulina Sodi

2019

Paulina Sodi begyndte at date Héctor Suárez Gom ...[se par] Sandra Quiroz #to

Sandra Quiroz

Sandra Quiroz og Héctor Suárez Gomiz er sep ...[se par] Angelica Rivera #1

Angelica Rivera

Héctor Suárez Gomiz og Angélica Rivera er ...[se par] #3

Paulina Sodi

2019

Paulina Sodi og Héctor Suárez Gomiz har været sammen siden maj 2019.



Forhold 2 år MåleResultatStjernetegn40%kinesisk stjernetegn80%Alder44%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #to

Sandra Quiroz

Sandra Quiroz og Héctor Suárez Gomiz havde et forhold.

MåleResultatStjernetegntyve%kinesisk stjernetegn100%Alder69%'> Kompatibilitet 47% Børn 1 barn se forholdet #1

Angelica Rivera

Héctor Suárez Gomiz og Angélica Rivera havde et forhold.

MåleResultatStjernetegn80%kinesisk stjernetegntyve%Alder98%'> Kompatibilitet halvtreds% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderStjernetegnBeskæftigelseNationalitet
Hector Suarez Gomiz 52 SkyttenSkuespiller
Mexicansk
Paulina Sodi38 SkorpionenTV Nyheder
Mexicansk
Sandra QuirozFire. Fem StenbukkenSkuespillerinde
Mexicansk
Angelica Rivera51 LeoSkuespillerinde
Mexicansk

Børn

NavnKønFødtAlderAnden forælder
PaulHan3. september 20146 år gammel Sandra Quiroz

Fotogalleri

For evigt min kærlighed - Officielle rollebesætninger For evigt min kærlighed - Cast salgsfremmende fotoshoot For evigt min kærlighed - Cast salgsfremmende fotoshoot For evigt min kærlighed - Cast salgsfremmende fotoshoot For evigt min kærlighed - Cast salgsfremmende fotoshoot

Filmografi

FilmÅrKarakterType
100 dage til at blive forelsket2020Luis CasasTV show
Betty og NY2019Hugo LombardiTV show
Comedy Central Duel of Comedians2018TV show
Daddies Very Parents2017Ricardo PerezTV show
Cesar Chavez2014Utrolig bondearbejder (som Héctor Suárez)Film
Nyt liv2013SantiagoTV show
For altid min elskede2013FerdinandTV show
Som man siger2011FrederikTV show
Eden2008EstebanTV show
En lang nat2007FelixFilm
Ræv: Sværdet og rosen2007Kaptajn Anibal PizarroTV show
Sidste gang2007BlikkenslagerenTV show
Kærlighed uden betingelser2006BraulioTV show
Beslutninger2005TV show
Nattens pelon, The2004TV show
Woman's Look: The Return2003TV show
Designer begge køn2001Juan Felipe, Juan Felipe Martínez 'Jean Phillipe Martin'TV show
Angel Face2000Omar gascaTV show
Helvede i paradis1999Ricardo SelmaTV show
Hvad sker der med os?1998TV show
Kostbar1998Lorenzo 'Pantera' OrtizTV show
Sundhedspenge og kærlighed1997TacubayoTV show
Hovedprisennitten femoghalvfemsGabriel Robledo 'El Tacubayo' (1995) (som Hector Suarez G.)TV show
Quebradita1994VictorFilm
Clotildes skat1994Film
Drøm om kærlighed1993PonchoTV show
Mere end at nå ud til en stjerne1992Alejandro (som Héctor Suárez Jr.)Film
Tre er værre end en1992EnriqueFilm
Nå ud til en stjerne II1991Pedro LugoTV show
Federal narkotika (Cobra Division)1991Film
At nå en stjerne1990Pedro LugoTV show
Ballade for en kærlighed1989TV show
Min anden mor1989RamonTV show
En ny solopgang1988KalkunTV show
Enlig far1987TV show
Månestave1987PeterFilm
Prinsesse1984TV show
Vis mere Vis mindre

Diskussioner






Interessante Artikler

Redaktørens Valg

De bedste tysksprogede film på Netflix
De bedste tysksprogede film på Netflix
Leder du efter en god tysk film på Netflix? Nå, dette er en liste over de bedste tysksprogede film på Netflix. Ser ud som denne tyske Netflix-filmliste ...
Izabela Janachowska
Izabela Janachowska
28. maj 2021 ... Izabela Janachowska nyheder, sladder, fotos af Izabela Janachowska, biografi, Izabela Janachowska kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Izabela Janachowska forholdsliste. Izabela Janachowska dating historie, 2021, 2020, liste over Izabela Janachowska forhold.
Ja Macallan
Ja Macallan
28. maj 2021 ... Jes Macallan nyheder, sladder, fotos af Jes Macallan, biografi, Jes Macallan kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jes Macallan forholdsliste. Jes Macallan dating historie, 2021, 2020, liste over Jes Macallan relationer.
Er Sad Satan's dybe webpuslespil et uhyggeligt kunstprojekt eller noget meget mere uhyggeligt?
Er Sad Satan's dybe webpuslespil et uhyggeligt kunstprojekt eller noget meget mere uhyggeligt?
Spillet Sad Satan er en af ​​de mest skræmmende internethemmeligheder på denne side af Marianas web. Men hvad er trist Satan? Faktum af ...
Christina Aguilera og Matthew D. rutler
Christina Aguilera og Matthew D. rutler
28. maj 2021 ... Christina Aguilera og Matthew D. rutler fotos, nyheder og sladder. Få mere at vide om ...
Maxwell Cabelino Andrade
Maxwell Cabelino Andrade
28. maj 2021 ... Maxwell Cabelino Andrade nyheder, sladder, fotos af Maxwell Cabelino Andrade, biografi, Maxwell Cabelino Andrade kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Maxwell Cabelino Andrade forholdsliste. Maxwell Cabelino Andrade dating historie, 2021, 2020, liste over Maxwell Cabelino Andrade relationer.
Jack Gilinsky
Jack Gilinsky
28. maj 2021 ... Jack Gilinsky nyheder, sladder, fotos af Jack Gilinsky, biografi, Jack Gilinsky kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jack Gilinsky forholdsliste. Jack Gilinsky dating historie, 2021, 2020, liste over Jack Gilinsky forhold.