Vigtigste Relationer Jennifer Metcalfe

Jennifer Metcalfe

Jennifer Metcalfe EnkeltRang 5617 0Alder 37 år Zodiac Jomfruen Forhold 6 i alt

Hvem dater hun lige nu?

Jennifer Metcalfe er i øjeblikket single.






Relationer

Jennifer Metcalfe har været i et forhold med Greg Lake(2013-2020), Sylvain Longchambon(2010 - 2012), Jermaine Pennant(2007 - 2008)og Sean Stevens(2006).



Jennifer Metcalfe har haft et møde med Ziggy Lichman(2008).






der er twan kuyper dating

Jennifer Metcalfe rygtes om at have tilsluttet sig Kanye West(2008).



Om

Jennifer Metcalfe er en 37 år gammel britisk skuespillerinde. Født Jennifer Joanne Metcalfe den 4. september 1983 i Bradford, West Yorkshire, England, Storbritannien, hun er berømt for Mercedes McQueen i Hollyoaks (2006-nu). Hendes stjernetegn er Jomfruen.

Jennifer Metcalfe er medlem af følgende lister: Engelske tv-skuespillere, fødsler fra 1983 og engelske sæbeopera-skuespillere.



Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Jennifer Metcalfe! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.

Forholdsstatistikker

TypeTotalLængsteGennemsnitKorteste
Dating47 år, 7 måneder2 år, 7 måneder1 år
Komme ud for1---
Rygtet1---
Total67 år, 7 måneder1 år, 9 måneder1 år

detaljer

FornavnJennifer
MellemnavnJoanne
EfternavnMetcalfe
Fuldt navn ved fødslenJennifer Joanne Metcalfe
Alternativt navnJen, Jenny
Alder37 år
Fødselsdag4. september 1983
FødestedBradford, West Yorkshire, England, Storbritannien
Højde5 '6' (168 cm)
Vægt57 kg (126 kg)
BygSlank
ØjenfarveHazel
HårfarveBrun - Mørk
StjernetegnJomfruen
SeksualitetLige
Etnicitethvid
NationalitetBritisk
GymnasiumScala Kids Dramaskole
BeskæftigelsestekstSkuespillerinde, fitnessinstruktør
BeskæftigelseSkuespillerinde
Gør krav på berømmelseMercedes McQueen i Hollyoaks (2006 – nu)
År (er) Aktiv1998 – nu
Talent Agency (f.eks. Modellering)AM Concepts UK
Bryst (tommer)3. 4
KopstørrelseB
Talje (tommer)24
Hofter (tommer)33
Tøjstørrelse5
Skostørrelse8
Officielle webstedertwitter.com/missjenjomet

Jennifer Joanne Metcalfe (født 4. september 1983) er en engelsk skuespillerinde. Hun er bedst kendt for sin rolle som Mercedes McQueen i Channel 4-sæbeoperaen Hollyoaks, som hun har optrådt i siden 2006. Hendes skildring af karakteren har ført til, at hun gentager rollen i programmets spin-off-serie Hollyoaks Senere mellem 2008 og 2020. Hun optrådte som deltager i den sjette serie af Dancing on Ice i 2011, hvor hun sluttede på tiendepladsen.

Mere om Jennifer Metcalfe Mindre om Jennifer Metcalfe

Dating historie

Gitter Liste Bord
#PartnerTypeStartEndeLængde
6Greg LakeForholdJanuar 2013Aug 20207 år
5Sylvain LongchambonForhold201020122 år
4Ziggy LichmanKomme ud forSeptember 2008September 2008-
3Kanye WestKomme ud for R 20082008-
toJermaine PennantForhold2007Januar 20081 år
1Sean StevensForhold20062006-
Greg Lake #6

Greg Lake

2013 - 2020

Greg Lake og Jennifer Metcalfe adskilt i ...[se par] Sylvain Longchambon #5

Sylvain Longchambon

2010 - 2012

Sylvain Longchambon og Jennifer Metcalfe sep ...[se par] Ziggy Lichman #4

Ziggy Lichman

2008

Ziggy Lichman og Jennifer Metcalfe er adskilt ...[se par] Kanye West #3Rygte

Kanye West

2008

Kanye West og Jennifer Metcalfe er adskilte ...[se par] Jermaine Pennant #to

Jermaine Pennant

2007 - 2008

Jermaine Pennant og Jennifer Metcalfe ser ...[se par] #1

Sean Stevens

2006

Sean Stevens og Jennifer Metcalfe er adskilte ...[se par] #6

Greg Lake

2013 - 2020

Greg Lake og Jennifer Metcalfe dateret fra januar 2013 til august 2020.

Forhold 7 år MåleResultatStjernetegn60%kinesisk stjernetegn80%Alder98%'> Kompatibilitet 60% se forholdet #5

Sylvain Longchambon

2010 - 2012

Sylvain Longchambon og Jennifer Metcalfe dateret fra 2010 til 2012.

Forhold 2 år MåleResultatStjernetegn60%kinesisk stjernetegn1%Højde55%Alder84%'> Kompatibilitet halvtreds% se forholdet #4

Ziggy Lichman

2008

Ziggy Lichman og Jennifer Metcalfe havde et møde i september 2008.

MåleResultatStjernetegntyve%kinesisk stjernetegntyve%Alder84%'> Kompatibilitet 31% se forholdet #3

Kanye West

2008 (Rygter)

Kanye West rygtes om at have tilsluttet sig Jennifer Metcalfe i 2008.

MåleResultatStjernetegn1%kinesisk stjernetegn1%Højde55%Alder69%'> Kompatibilitet 32% se forholdet #to

Jermaine Pennant

2007 - 2008

Jermaine Pennant og Jennifer Metcalfe dateret i januar 2008.

sam caird og anna popplewell bryllup
Forhold 1 år MåleResultatStjernetegntyve%kinesisk stjernetegn40%Højde55%Alder98%'> Kompatibilitet 53% se forholdet #1

Sean Stevens

2006

Sean Stevens og Jennifer Metcalfe havde et forhold fra 2006 til 2006.

se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderStjernetegnBeskæftigelseNationalitet
Jennifer Metcalfe 37 JomfruenSkuespillerinde
Britisk
Greg Lake36 SkyttenReality tv
Britisk
Sylvain Longchambon40 LeoStå på skøjter
fransk
Ziggy Lichman40 StenbukkenTV-personlighed
Britisk
Kanye West43 tvillingRapper
amerikansk
Jermaine Pennant38 StenbukkenFodbold
Britisk
Sean Stevens-

Fotogalleri

Jennifer Metcalfe - Set i en lokal solsengbutik i Greater Manchester Jennifer Metcalfe - Set i en lokal solsengbutik i Greater Manchester Jennifer Metcalfe - Set i en lokal solsengbutik i Greater Manchester Jennifer Metcalfe - Set i en lokal solsengbutik i Greater Manchester Jennifer Metcalfe - Set i en lokal solsengbutik i Greater Manchester Jennifer Metcalfe - Set i en lokal solsengbutik i Greater Manchester Jennifer Metcalfe - Set i en lokal solsengbutik i Greater Manchester Jennifer Metcalfe - Set i en lokal solsengbutik i Greater Manchester Jennifer Metcalfe - Set i en lokal solsengbutik i Greater Manchester Jennifer Metcalfe - Set i en lokal solsengbutik i Greater Manchester Jennifer Metcalfe - Set i en lokal solsengbutik i Greater Manchester Jennifer Metcalfe - Set i en lokal solsengbutik i Greater Manchester

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Hollyoaks senere2008Mercedes Fisher, Mercedes McQueenTV show
Fødselsdagspige2002Keeley (som Jenny Metcalfe)TV-film
Hjemme hos Braithwaites2000Skole mobber 1TV show
Hvor hjertet er1997Geena Garton, KellyTV show
Hollyoaksnitten femoghalvfemsMercedes Browning, Mercedes Fisher, Mercedes McQueenTV show
Emmerdale Farm1972Jade NichollsTV show

Diskussioner






Interessante Artikler