Vigtigste Relationer kylling

kylling

kyllingAlder 61 år Zodiac Vædderen Forhold 3 i alt Børn
5 børn

Hvem dater hun lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Nena muligvis single.






Relationer

Nena har været i et forhold med Benedict Freitag(1987 - 1992), Rolf Brendel(1979 - 1987)og Philipp Palm (musiker).



Om

Nena er en 60 år gammel tysk sanger. Født Gabriele Susanne Kerner den 24. marts 1960 i Hagen, Tyskland, hun er berømt for 99 røde balloner i en karriere, der spænder over 1979 - nu. Hendes stjernetegn er Vædderen.






Maria Elisa Camargo og Tony Dalton

Nena er medlem af følgende lister: Columbia Records kunstnere, Warner Records kunstnere og 1960 fødsler.



Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Nena! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.

Forholdsstatistikker

TypeTotalLængsteGennemsnitKorteste
Dating38 år4 år, 4 måneder5 år
Total38 år4 år, 4 måneder5 år

detaljer

Fornavnkylling
MellemnavnSusanne
EfternavnKerner
Fuldt navn ved fødslenGabriele Susanne Kerner
Alternativt navnGabriele Kerner, Gabriele Susanne Kerner, Nena
Alder61 år
Fødselsdag24. marts 1960
FødestedHagen, Tyskland
Højde5 '6¼' (168 cm)
BygSlank
ØjenfarveGrøn
HårfarveBrun - Mørk
StjernetegnVædderen
SeksualitetLige
Etnicitethvid
Nationalitettysk
BeskæftigelsestekstSanger og skuespillerinde
BeskæftigelseSanger
Gør krav på berømmelse99 røde balloner
Musikgenre (tekst)Neue Deutsche Welle, New Wave, Synthpop, Pop, Pop Rock, Punk Rock, Synth-Pop
MusikgenrePop, Pop / Rock
OprindelseHagen, Tyskland
År (er) Aktiv1981 – nutid (solo), 1979 – nutid
MusikstilDance-Pop
Music MoodElskelig / god-natur
InstrumentVokal
Instrument (tekst)Vokal
PladeselskabCBS / Columbia Records, Warner Music, CBS, Warner
Tilknyttede handlingerCarlo Karges, Uwe Fahrenkrog-Petersen, Jürgen Dehmel, Rolf Brendel, Peter Heppner, Kim Wilde
Officielle webstederwww.nena.de/, www.myspace.com/nenakernerde, www.nena-community.de/, www.freewebs.com/nenafan99/, www.nenafan.de/
FarBaggrund
MorUrsula
BrorMichael (yngre)
SøsterChristiane (yngre)
FamiliemedlemChristopher Daniel (søn), Larissa Maria (datter), Sakias Manuel (søn), Samuel Vincent (søn), Simeon (datter)

Gabriele Susanne Kerner (født 24. marts 1960), bedre kendt som Nena, er en tysk sanger-sangskriver, skuespillerinde og komiker, der i 1983 steg til international berømmelse som den eponyme hovedvokalist for bandet Nena med Neue Deutsche Welle-sangen '99 Luftballons '. Samme år indspillede bandet denne sang igen på engelsk som '99 Red Balloons '. Nenas genoptagelse af nogle af bandets gamle hit-sange som soloartist, produceret af medkomponisten af ​​de fleste af dem, hendes tidligere Nena-bandkollega og keyboardspiller Uwe Fahrenkrog-Petersen, genoplivede sin solokarriere i 2002. Kombineret med Nena-bandets succes har hun solgt over 25 millioner plader, hvilket gør hende til en af ​​Tysklands mest succesrige musikere.



der har Lauren Graham dateret
Mere om Nena Mindre om Nena

Dating historie

Gitter Liste Bord
#PartnerTypeStartEndeLængde
3Benedikt fredagForhold198719925 år
toRolf BrendelForhold197919878 år
1Philipp Palm (musiker)Forhold -
#3

Benedikt fredag

1987 - 1992

Benedict Freitag og Nena skiltes i 1992 og ...[se par] Rolf Brendel #to

Rolf Brendel

1979 - 1987

Rolf Brendel og Nena skiltes i 1987 efter ...[se par] #1

Philipp Palm (musiker)

Philipp Palm (musiker) og Nena var i en ...[se par] #3

Benedikt fredag

1987 - 1992

Benedict Freitag og Nena dateres fra 1987 til 1992.

Forhold 5 år MåleResultatkinesisk stjernetegn1%Højde73%Alder69%'> Kompatibilitet 36% Børn 3 børn se forholdet #to

Rolf Brendel

1979 - 1987

Rolf Brendel og Nena dateret fra 1979 til 1987.

Forhold 8 år MåleResultatStjernetegn1%kinesisk stjernetegn100%Alder84%'> Kompatibilitet 46% se forholdet #1

Philipp Palm (musiker)

Philipp Palm (musiker) og Nena havde et forhold.

Børn 2 børn se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderStjernetegnBeskæftigelseNationalitet
kylling 61 VædderenSanger
tysk
Benedikt fredag69 Skuespiller
Schweizisk
Rolf Brendel63 tvillingMusiker
tysk
Philipp Palm (musiker)-

Børn

NavnKønFødtAlderAnden forælder
Christopher DanielHan2. februar 198833 år gammel Benedikt fredag
Larissa MarieKvinde7. april 199031 år gammel Benedikt fredag
Sakias ManuelHan7. april 199031 år gammel Benedikt fredag
Samuel VincentHan18. maj 199526 år gammel Philipp Palm (musiker)
SimeonKvinde22. maj 199724 år gammel Philipp Palm (musiker)

Fotogalleri

Abrafaxe - under det sorte flag kylling kylling kylling kylling kylling kylling kylling kylling super pige super pige super pige

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Samy Deluxe: SaMTV Unplugged2018Film
Madou og fantasiens lys2003slukket (stemme), læserKortfilm
Abrafaxe - under det sorte flag2001Anne Bonny (stemme som Nena Kerner)Film
Tobias Totz og hans løve1999Lea (stemme)Film
Klovnen1998kyllingTV show
One Hit Wondersnitten seksoghalvfemsTV show
Det usynlige1987Ja hurtigtFilm
Dagstyve1985TV-film
Vind ud1983TinaFilm

Diskussioner






Interessante Artikler

Redaktørens Valg

De bedste tysksprogede film på Netflix
De bedste tysksprogede film på Netflix
Leder du efter en god tysk film på Netflix? Nå, dette er en liste over de bedste tysksprogede film på Netflix. Ser ud som denne tyske Netflix-filmliste ...
Izabela Janachowska
Izabela Janachowska
28. maj 2021 ... Izabela Janachowska nyheder, sladder, fotos af Izabela Janachowska, biografi, Izabela Janachowska kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Izabela Janachowska forholdsliste. Izabela Janachowska dating historie, 2021, 2020, liste over Izabela Janachowska forhold.
Ja Macallan
Ja Macallan
28. maj 2021 ... Jes Macallan nyheder, sladder, fotos af Jes Macallan, biografi, Jes Macallan kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jes Macallan forholdsliste. Jes Macallan dating historie, 2021, 2020, liste over Jes Macallan relationer.
Er Sad Satan's dybe webpuslespil et uhyggeligt kunstprojekt eller noget meget mere uhyggeligt?
Er Sad Satan's dybe webpuslespil et uhyggeligt kunstprojekt eller noget meget mere uhyggeligt?
Spillet Sad Satan er en af ​​de mest skræmmende internethemmeligheder på denne side af Marianas web. Men hvad er trist Satan? Faktum af ...
Christina Aguilera og Matthew D. rutler
Christina Aguilera og Matthew D. rutler
28. maj 2021 ... Christina Aguilera og Matthew D. rutler fotos, nyheder og sladder. Få mere at vide om ...
Maxwell Cabelino Andrade
Maxwell Cabelino Andrade
28. maj 2021 ... Maxwell Cabelino Andrade nyheder, sladder, fotos af Maxwell Cabelino Andrade, biografi, Maxwell Cabelino Andrade kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Maxwell Cabelino Andrade forholdsliste. Maxwell Cabelino Andrade dating historie, 2021, 2020, liste over Maxwell Cabelino Andrade relationer.
Jack Gilinsky
Jack Gilinsky
28. maj 2021 ... Jack Gilinsky nyheder, sladder, fotos af Jack Gilinsky, biografi, Jack Gilinsky kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jack Gilinsky forholdsliste. Jack Gilinsky dating historie, 2021, 2020, liste over Jack Gilinsky forhold.